Șoșoacă, plângere penală în cazul morții lui Stanoevci. Vâlcu, asemănare între Şoşoacă şi Orban: "Populism deşănţat"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Senatorul AUR Diana Șoșoacă amenință cu plângerea penală medicii care au declarat COVID-19 drept cauză a morții actorului Bogdan Stanoevici. 

Senatoarea AUR cere autopsie, convinsă de faptul că artistul a murit din cauza infecţiilor nosocomiale. Jurnalistul Val Vâlcu a reacţionat şi a catalogat acţiunea drept "un populism deşănţat"

"Plângerea pe care a depus-o doamna Șoșoacă este un populism deşănţat, dar nu văd de ce să ne revoltăm pe populismul AUR, dacă nu ne-am revoltat pe populismul PNL, când fostul premier, președintele partidului, depune o plângere pentru înaltă trădare. Cam genul acesta de manevre politicianiste sunt şi una şi alta. Dacă se doreşte - şi înţeleg că se doreşte, familia este indreptățită - există radiografiile, tomografiile care arată în ce stadiu erau plămânii unui pacient cu COVID, în cazul de faţă ai unui actor.

De ce s-a impus sau s-a respectat recomandarea OMS  de a nu efectua autopsii... Serviciile de anatomopatologie, morga spitalului sunt servicii esenţiale, iar medicii şi asistentele din aceste secţii riscau să fie contaminaţi cu coronavirus. Gândiţi-vă că nu se rezumă totul la autopsie. Sunt alte analize, servicii pe care le fac aceşti medici. Nu puteai să îi expui. Acum, după vaccinare, după 21 de zile, avocații vor fi fericiţi, vor putea să mănânce şi ei o pâine, hărțuind medicii cu cazuri de malpraxis pentru că se vor întoarce la autopsie", a declarat jurnalistul Val Vâlcu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel