Southgate, despre un jucător al său: Va rămâne cel mai bun din lume după retragerile lui Messi și Ronaldo
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 12 sep 2019 / 08:21 | Fotbal

Rashford, Steling și Kane

Antrenorul echipei naționale engleze crede că jucătorul său îi poate întrece și pe Lionel Messi și pe Cristiano Ronaldo.

Sterling s-a făcut remarcat drept unul dintre cei mai talentați jucători încă în dezvoltare, după ce a jucat excelent cu Kosovo. El a înscris al optulea său gol internațional în tot atâtea meciuri și a oferit trei pase de gol.

Însă, când vine vorba de meciuri mari ale lui Raheem Sterling, ai de unde alege. Acest lucru lasă loc de discuției despre cine va fi următorul lider al fotbalului mondial.

Messi, 32 de ani, și Ronaldo, 34 de ani, se aproprie de finalul carierei, iar cursa de a-i întrece pe cei doi legendari fotbaliști se încinge, conform Daily Mail. În acest caz, Southgate crede că Sterling este capabil să ducă ștacheta mai departe.

El a spus: „Dacă întrebarea este dacă poate, el își va oferi fiecare șansă de a face asta. E clar că sunt unii jucători remarcabili în fotbal, precum Hazard, De Bruyne, Messi și Ronaldo. Dar are acea dorință, este profesionist, este abil. El este fizic și mental foarte puternic pentru un băiat așa de mic.".

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri