Spania nu a mai raportat niciun deces cauzat de Covid-19
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Pentru prima dată nu a mai fost raportat niciun deces în ultimele 24 de ore. 

Noul coronavirus nu a cauzat niciun deces în Spania în ultimele 24 de ore, o premieră în ultimele trei luni, au anunţat luni autorităţile de la Madrid, potrivit AFP şi EFE, scrie Agerpres. 

Datele de ieri nu indică niciun deces cauzat de coronavirus. Aceasta este o informaţie foarte, foarte pozitivă, a declarat directorul Centrului spaniol de alerte sanitare, Fernando Simon, într-o conferinţă de presă.

Decese înregistrate zilnic 



De la 3 martie, data primului deces din Spania cauzat de COVID-19, ţara a înregistrat zilnic morţi legate de noul coronavirus.

Spania, una dintre ţările cele mai afectate de pandemia de COVID-19, a consemnat în total 27.127 de decese şi 239.638 de cazuri confirmate de infectare cu SARS-CoV-2, conform unui bilanţ transmis luni de Ministerul Sănătăţii spaniol.

Totuşi, Fernando Simon a lansat un apel la prudenţă, avertizând că evenimentele cu număr mare de participanţi nu sunt autorizate, aşa cum a fost cazul unei sărbători ce a reunit mii de tineri sâmbătă seară în oraşul Tomelloso, din comunitatea autonomă Castilia-La Mancha (centru).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel