Spital modular la Brașov. Nu mai sunt paturi la ATI sau pe secții
Autor: Alexandru Ichim pe 09 iul, 14:05 | Sanatate

FOTO: Primăria Brașov

Primăria Brașov a eliberat, la solicitarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, permisele de liberă trecere pentru transportarea containerelor, în vederea amenajării spitalului modular. Acesta va fi ridicat în curtea Spitalului Județean. 

Astfel, în perioada 9-27 iulie, patru tiruri vor transporta cele 56 de containere din care va fi amenajat spitalul modular, pe traseul ocolitoare – str. Zizinului – str. Traian – str. Octavian Augustus – spitalul județean și retur. Pe fiecare platformă vor fi transportate câte două containere. Transporturile sunt progamate în câte două zile săptămânal, în intervalul orar 8.00-16.00.

Poliția Locală va monitoriza circulația acestor tiruri și va acorda sprijindacă situația o impune. Astăzi, o automacara de 48 de tone va circula pe același traseu, pentru a asigura descărcarea containerelor în curtea spitalului.

Construcţia spitalului modular, ca secţie exterioară cu paturi ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, este finanţată din bugetul Consiliului Judeţean Braşov, în baza proiectului pus la dispoziţie cu titlu gratuit de Fundaţia Hera. Până în prezent, CJ Braşov a alocat Spitalului Judeţean 11.976.260 lei pentru realizarea acestei secţii. Conducerea administraţiei judeţene intenţionează să recupereze investiţia din fonduri europene.

Te-ar putea interesa și ....
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri