Spital modular la Brașov. Nu mai sunt paturi la ATI sau pe secții
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: Primăria Brașov
FOTO: Primăria Brașov
Primăria Brașov a eliberat, la solicitarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, permisele de liberă trecere pentru transportarea containerelor, în vederea amenajării spitalului modular. Acesta va fi ridicat în curtea Spitalului Județean. 

Astfel, în perioada 9-27 iulie, patru tiruri vor transporta cele 56 de containere din care va fi amenajat spitalul modular, pe traseul ocolitoare – str. Zizinului – str. Traian – str. Octavian Augustus – spitalul județean și retur. Pe fiecare platformă vor fi transportate câte două containere. Transporturile sunt progamate în câte două zile săptămânal, în intervalul orar 8.00-16.00.

Poliția Locală va monitoriza circulația acestor tiruri și va acorda sprijindacă situația o impune. Astăzi, o automacara de 48 de tone va circula pe același traseu, pentru a asigura descărcarea containerelor în curtea spitalului.

Construcţia spitalului modular, ca secţie exterioară cu paturi ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, este finanţată din bugetul Consiliului Judeţean Braşov, în baza proiectului pus la dispoziţie cu titlu gratuit de Fundaţia Hera. Până în prezent, CJ Braşov a alocat Spitalului Judeţean 11.976.260 lei pentru realizarea acestei secţii. Conducerea administraţiei judeţene intenţionează să recupereze investiţia din fonduri europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel