Spitalul Foişor, evacuat. Andrei Baciu îşi cere scuze pentru situaţia creată. "Urgenţa impune acţiune imediată"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Andrei Baciu
Facebook Andrei Baciu
Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu îşi cere scuze pentru situaţia creată la evacuarea spitalului de ortopedie Foişor, din Capitală. 

Zeci de pacienți sunt evacuați în această seară din Spitalul de ortopedie Foișor din Capitală, relatează Antena 3. O parte dintre pacienți sunt operați recent. 

O parte dintre pacienți au fost nevoiți să își cheme rudele pentru a fi luați acasă, iar alți pacienți au fost transportați la alte spitale.

„Îmi cer scuze pacienților și aparținătorilor care au avut neplăceri. Situația e destul de importantă la nivelul Bucureștiului. Operațiunea a început la amiază. O facem pentru a veni în sprijinul altor pacienți. Sperăm ca disconfortul să fie cât mai mic.

Urgența impune o acțiune imediată. De multe ori acțiunea poate să fie imperfectă”, a spus Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, la Digi24.

VEZI Spitalul de ortopedie Foişor din Bucureşti este evacuat. Arafat explică de ce devine spital suport COVID-19. Ordinul lui Voiculescu intră în vigoare mâine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel