Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, apel la respectarea programării la vaccin
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sursa: Gazeta Dambovitei
Sursa: Gazeta Dambovitei
Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște  a făcut un  apel către cetățenii care au programare pentru vaccinare anti-COVID în această săptămână, la centrul organizat în cadrul unității, să se prezinte strict la ora stabilită, pentru a nu fi nevoiți să aștepte timp suplimentar din cauza aglomerației.

"Facem precizarea că, dintr-o eroare a sistemului informatic, numărul persoanelor programate pentru imunizare, în perioada 18-23 ianuarie 2021, este dublu, raportat la capacitatea Centrului de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște."se arată într-un comunicat a instituției. 

Conform datelor centralizate la nivelul Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 în perioada 15-17 ianuarie 2021 este de 1292, repartizate pe cele 5 centre de vaccinare din unitățile spitalicești, astfel: Târgoviște: 564 persoane, Găești: 84 persoane, Pucioasa: 162 persoane, Titu: 162 persoane, Moreni: 320 persoane. Numărul persoanelor vaccinate în total de la debutul campaniei de vaccinare: 4028, relatează Gazeta Dâmboviţei.

Citeşte mai departe aici





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel