Spitalul Municipal Câmpia-Turzii va fi dotat cu tomograf
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Locuitorii din Câmpia-Turzii vor putea face tomografii computerizate la ei în localitate  

Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii a votat și a aprobat proiectul de achiziționare a unui Computer Tomograf pentru dotarea Spitalului Municipal Câmpia-Turzii ,,Doctor Cornel Igna". 

Investiția se ridică la suma de 1,2 milioane de lei, iar fondurile pentru achiziționarea Computerului Tomograf, iar sursele de finanțare vor fi asigurate parțial din bugetul Consiliului Local al Municipiului Câmpia-Turzii, parțial din bugetul Consiliului Județean Cluj, dar și din donații de la persoane fizice și juridice.

„Problema sănătății locuitorilor din Municipiul Câmpia-Turzii este în centrul preocupărilor noastre. Considerăm că cei aproximativ 26.000 de locuitori ai urbei noastre sunt îndreptățiți să aibă acces la investigații medicale de calitate la ei acasă, fără a fi nevoiți să se deplaseze câte 60 de km până în Municipiul Cluj-Napoca”, a precizat Vasile Soporan, unul dintre inițiatorii proiectului.

Acesta a mai propus deschiderea unui cont dedicat colectării banilor de la persoane fizice și juridice care doresc să se alăture demersului, gestionat de către aparatul propriu al primarului sau de către una din regiile aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Câmpia-Turzii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel