Urmărește emisiunea live
Un număr de telefon ce apare în ”Squid Game” a fost apelat de mii de ori
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Un număr de telefon ce apare în serialul Netflix „Squid Game”, aparținând unei femei, a fost apelat de mii de ori. 

Netflix spune că va edita un număr de telefon care apare în serialul de succes Squid Game după ce o femeie a spus că a fost invadată de apeluri pe telefonul său mobil, relatează BBC

Femeia al cărui telefon a fost apelat a spus că a fost inundată cu cereri de joc. ”Squid Game” este pe cale să devină unul dintre cele mai vizionate seriale ale Netflix.

Mii de apeluri și mesaje: 4.000 de numere de telefon șterse

O femeie de afaceri din Seongju, sud-estul Coreei de Sud, a declarat presei locale că a primit mii de mesaje text, iar telefonul ei a sunat „până la punctul în care îmi este greu să continui viața de zi cu zi”.

"Acesta este un număr pe care îl folosesc de mai bine de zece ani, așa că sunt destul de surprinsă. Există mai mult de 4.000 de numere pe care a trebuit să le șterg de pe telefonul meu", a declarat ea pentru Money Today. „La început nu știam de ce, dar prietenul meu mi-a spus că numărul meu a apărut în Squid Game și atunci mi-am dat seama”.

Ea ar fi respins ofertele de despăgubire de până la cinci milioane de won (4.178 dolari sau 3.073 lire sterline).

Netflix a îndemnat fanii să nu sune: Lucrăm pentru a edita scenele cu numere de telefon

Netflix nu a comentat cererile de despăgubire, dar a îndemnat fanii emisiunii să se abțină de la apelarea numărului.

"Împreună cu compania de producție, lucrăm pentru a rezolva această problemă, inclusiv editarea scenelor cu numere de telefon, acolo unde este necesar", a transmis Netflix miercuri. Serialul a fost difuzat pentru prima dată pe 17 septembrie, iar Netflix spune că a ajuns pe primul loc în 90 de țări în doar 10 zile.

În timp ce genul serialului nu este nou, scenele sale izbitoare, personajele relatabile și studiul tulburător al naturii umane au atras publicul din întreaga lume, relatează BBC Waiyee Yip și William Lee.

Vezi și: Jocul Calamarului, "stricat" de subtitrări: Dialogul a fost excelent scris, dar nu a fost păstrat nimic la traducere"

Vezi și: Scandal sexist cu „Gambitul damei”. Cine dă în judecată Netflix pentru defăimare
                                            

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel