Stănescu, despre propunerea de premier din partea PSD. Ce spune despre alegerile anticipate
Autor: Andrei Itu pe 26 feb, 15:06 | Politica

Paul Stănescu/ Foto Agerpres

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, a declarat miercuri că social-democraţii vor un guvern cu un prim-ministru independent şi cu miniştri tehnocraţi, până la alegeri, iar dacă va fi cazul, vor face preşedintelui Klaus Iohannis şi o sugestie pentru un astfel de premier.

'Noi vrem un guvern cu un prim-ministru independent şi cu miniştri tehnocraţi, până la alegeri. (...) Va fi o perioadă scurtă, o perioadă de doar câteva luni şi cred că ţara trebuie administrată de un guvern care să fie în regulă', a spus Stănescu la sediul central al PSD.

Întrebat dacă formaţiunea sa va merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier, Stănescu a spus: 'Discutăm, mergem la Cotroceni, după discuţii vă vom vorbi despre acest lucru. (...) Dacă ne va întreba domnul preşedinte, îi vom face o anumită sugestie pentru un premier independent. Nu pot să discut nume la ora asta'. Stănescu a adăugat că încă mai 'există loc pentru alegeri anticipate'.

'Nouă nu ne e teamă de aşa ceva. E o psihoză a unora care cred că noi nu suntem de acord cu alegeri anticipate şi preşedintele Iohannis, practic, ne pune în cârcă acest lucru. Nu e adevărat. (...) Am spus de fiecare dată, nu ne e teamă de anticipate, ba eu am şi spus: vrem şi noi alegeri anticipate', a afirmat acesta, potrivit Agerpres.

Te-ar putea interesa și ....
Politica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri