Stare de URGENȚĂ în România. Declarație puternică din partea lui Hunor
Autor: Rodica Mitu pe 24 sep, 13:53 | Personalități politice

Foto: Agerpres

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, la Miercurea Ciuc, că trebuie să ne adaptăm la situaţia generată de pandemie şi consideră că nu este nevoie de o nouă stare de urgenţă. 

„Trebuie să ne adaptăm la situaţia momentului. Eu sper că nu se va întâmpla aşa ceva (instituirea stării de urgenţă n.r.), eu spun că nu e nevoie de aşa ceva. Vor fi şcoli închise, vor fi instituţii închise, pentru perioade scurte. (...) Şi acum sunt, acolo unde există un focar, acolo unde există îmbolnăviri, dar cu responsabilitate putem trece prin aceste momente şi nu trebuie nicio închidere şi nicio stare de urgenţă, alertă şi mai ales o închidere a ţării la nivel general. Dar, vor fi câteva momente mai grele, acest lucru nu putem spune noi unde se va întâmpla. Dar eu nu aş susţine în acest moment o stare de urgenţă generală. Nu poţi să opreşti economia, nu poţi să opreşti viaţa socială şi nu poţi să opreşti toate instituţiile”, a precizat, potrivit Agerpres, preşedintele UDMR.

El a explicat că la început situaţia era diferită, nu existau suficiente informaţii şi nici nu se ştia cum va evolua pandemia.

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri