Starul lui Tottenham, Dele Alli, cu CUȚITUL la gât, într-un jaf
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 13 mai 2020 / 23:13 | Fotbal

Foto: Agerpres

Internaționalul englez Dele Alli a fost ținut cu cuțitul la gât și lovit cu pumnul, după ce infractorii i-au spart casa, în dimineața zilei de miercuri.

Internaționalul englez Dele Alli a fost ținut cu cuțitul la gât și lovit cu pumnul, după ce infractorii i-au spart casa, în dimineața zilei de miercuri, conform Daily Mail. Mijlocașul lui Tottenham Hotspur a fost lovit în față în timpul calvarului de dimineață, însă nu a suferit vreo rană serioasă.

Doi bărbați au pătruns în proprietatea lui Alli din Nordul Londrei imediat după miezul nopții, după care l-au amenințat pe fotbalist. Jucătorul de națională era în izolare cu fratele său, Harry Hickford, cele două partenere ale lor și un prieten vechi.

Lovit în față și „curățat” de bijuterii

 

După lupta inițială, în care Alli a fost lovit în față, cei doi infractori au început să-i „curețe" de mai multe posesii precum bijuterii și ceasuri.

Proprietatea mijlocașului de 24 de ani este acoperită de camere de supraveghere, iar imaginile au fost oferite poliției, care a deschis o investigație. „Poliția a fost chemată la 00:35, miercuri, 13 mai, pentru un furt care a avut loc la adresa rezidențială Barnet. Doi bărbați au pătruns în proprietate și au furat obiecte precum bijuterii și ceasuri", a transmis un reprezentant al poliției.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri