Steaua Bucureşti a promovat în liga a III-a
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
 Steaua Bucureşti a reuşit să promoveze, miercuri, în liga a III-a după o victorie categorică cu 6-0 în faţa celor de la AS Bărăganul Ciulniţa. 

Echipa lui Daniel Opriţa conducea cu 5-0 la pauză, Neagoe şi Băjenaru reuşind câte o dublă. Steaua va debuta în noul sezon de liga a III-a pe 29 august.Steaua va juca în liga a III-a din sezonul următor. „Roş-albaştrii” au învins şi în finala barajului de provocare la scor. A fost 6-0 pentru echipa antrenată de Daniel Opriţa împotriva celor de la AS Bărăganul Ciulniţa.

Partida a avut loc la Modelu

Neagoe a deschis scorul pentru Steaua cu un şut din voleu în minutul 15, pentru ca acelaşi jucător să dubleze avantajul cu un şut din lovitură liberă la 5 minute distanţă. Antohi a înscris cu capul după un corner în minutul 28, pentru că Băjenaru să reuşească o dublă în minutele 42 şi 44. Scorul final a fost stabilit de Enceanu din penalty în minutul 76. Fanii Stelei, prezenţi în număr mare la partidă, au intrat pe teren după meci să sărbătorească promovarea.

„Mă aşteptam, ştiam ce ne aşteaptă. Doar trebuia să câştigăm şi eram sigur că aceşti suporteri minunaţi vor sărbători alături de noi şi vor face o atmosferă cum numai ei ştiu să facă”, a spus Daniel Opriţa, antrenorul Stelei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel