Steaua, CAMPIOANĂ. Playoff-ul, ANULAT
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Steaua Bucureşti a fost declarată campioană, iar playoff-ul a fost anulat de către FRF. 

Se întâmplă în Liga a IV-a, iar Steaua Bucureşti va juca direct barajul de promovare în al treilea eşalon al fotbalului românesc. 

"Am primit foarte bine vestea de la AMFB, nu era nicio problemă dacă jucam, noi ne-am fi dorit să terminăm campionatul pe teren. Am demonstrat pe teren, am avut victorii pe linie. Cu siguranță vor exista voci care vor spune că am promovat fără să jucăm play-off-ul, dar lucrurile erau destul de clare.

Și dacă jucam cu prima echipă a Rapidului, cea din Liga 2, meciul ar fi fost echilibrat. Trebuie să respectăm adversarii de la baraj. Ar fi fost ideal să avem un joc oficial înaintea acestor meciuri, dar asta nu este o scuză. Echipa Stelei de acum este un pic mai bună decât cea de la Juventus, cu care am promovat în Liga 1. Nucleul este cam același, iar jucătorii sunt mai experimentați.

Pentru Liga 3 mai încercăm să transferăm un jucător din play-off-ul Ligii 2, pe lângă Chipirliu și Beța, în rest echipa e formată. Vom mai promova doi juniori, pentru că la Liga 3 avem nevoie de juniori", a spus Daniel Oprița, antrenorul Stelei, pentru Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel