Urmărește emisiunea live
Ștefan Bănică Jr, ieșire nervoasă la X Factor. Delia, Loredana și Ristei, făcuți PRAF: Ce râdeți ca proștii? / Ștefan, ăsta e vocabular?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ștefan Bănică Jr. i-a uimit pe colegii de la masa juriului X Factor. 

Ștefan Bănică Jr. a avut o ieșire nervoasă în ediția de luni, 13 septembrie, de la X Factor, atât la adresa colegilor din juriu, cât și la adresa concurentului de pe scenă. 

În a treia ediție X Factor 10, Gabriel Florian Găliceanu, pe numele său de scenă "Panama", a stârnit controverse între jurați cu versurile melodiei sale hip hop.

După câteva versuri, acesta l-a făcut pe Ștefan Bănică să-l oprească, să-l certe și să reproducă niște cuvinte care i-au uimit și i-au amuzat pe Delia, Florin Ristei și Loredana.

"Gabi, în  momentul în care te uiți doar în jos o să găsești un c***t, o să găsești nimic!", i-a spus Ștefan Bănică Jr. 

"Hiiiii, domnu' Ștefan, ăsta e vocabular de X Factor?", "Măi, suntem la televizor!", au spus Delia, Loredana și Florin Ristei.

Juratul a fost deranjat de faptul că atunci când Gabriel cânta, ținea capul în pământ, iar în versuri s-au regăsit injurii "care nu erau susținute de atitudinea potrivită", conform explicațiilor artistului.

Acesta i-a atras atenția și că acele cuvinte, pe care le-a reprodus și Ștefan Bănică, nu au ce căuta în contextul X Factor. În tot acest timp, surprinși de vocabularul adoptat de Ștefan Bănică și de explicațiile pe care le dă, Delia, Loredana și Florin Ristei se tăvăleau de râs, lucru care l-a enervat din nou pe artist.

"Ce râdeți, mă, ca proștii?"

"Ce râdeți, mă, ca proștii?", le-a spus Ștefan Bănică Jr. 

"Chiar ca proștii râdem!", i-a răspuns Florin Ristei.

"Ăștia fac mișto, înțelegi? Ți și prezint! Lupul fără păr (n.r. Florin Ristei), vulpea cu coada ștearsă (n.r. Delia) și păunul ursăreasă (n.r. Loredana Groza), iar eu... coiotul! Nu vă mai hliziți!", a mai spus Bănică. 

Comentariile la adresa momentului său de pe scenă au continuat după hohotele de râs ale vedetelor.

"Nu au ce căuta în contextul ăsta atâta timp cât tu nu îmi dai mie senzația că ești aici. Fii cu mine frate, ia-mă cu tine, uită-te la noi! Nu mă deranjează cuvintele, mă deranjează când nu au conținut. De astea te-am oprit!", i-a spus juratul X Factor.

"Eu am înțeles un singur lucru. Atunci când spui niște vorbe, ți le asumi! Te uiți în ochii omului și le spui pentru că atunci ești convingător", a completat Loredana.

"Nu ești neapărat pe subiectul meu, dar pot să apreciez în comparație cu alți oameni care sunt pe stilul tău și pe care i-am mai văzut la X Factor. Pentru mine astă-seară e Nu", a spus și Florin Ristei.

Ștefan Bănică: "Pentru toate lucrurile pe care ți le-am spus, e Nu"

Însă, Florin Ristei și-a schimbat votul pentru că Delia a zis că îl vrea la Grupuri.

Astfel, Gabriel Florian Galiceanu a primit 3 de DA și a ajuns pe lista scurtă a Deliei.

Gabriel s-a lăsat de școală în clasa a 9-a pentru a face muzică

Gabriel este pasionat de muzică și încă de mic a început să pun versuri pe foaie. Acesta și-a anunțat părinții că s-a înscris la X Factor, iar ei au fost surprinși.

Acesta a mărturisit cu toată sinceritatea că a abandonat liceul pentru a se dedica total muzicii.

"În clasa a 9 m-am lăsat de școală pentru că am vrut să fiu super dedicat pe partea asta cu muzica. Eram la ora de română și mi-a trecut prin cap să-mi găsesc și eu un beat, un negativ pe Youtube și să mă pun să scriu ceva pe el și spre surprinderea mea a ieșit un fel de hip hop, dar cu influența din folclor. Un fel de Subcarpați", povestește Gabriel Florian Găliceanu.

"Ai mei văd asta doar ca pe o simplă pasiune, nu cum o văd eu", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel