Steven Gerrard, glumă TARE după ratarea lui Ianis Hagi din Braga - Rangers
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Steven Gerrard, antrenorul echipei scoţiene de fotbal Glasgow Rangers, a afirmat în glumă că el va fi următorul executat al loviturilor de la 11 metri acordate formaţiei sale, după ratarea celui de-al şaselea penalty din acest sezon, de către românul Ianis Hagi, în meciul câştigat pe terenul formaţiei portugheze Sporting Braga (1-0), miercuri seara, în cadrul competiţiei Europa League, informează Reuters. 

Rangers s-a impus la Braga prin golul reuşit de extrema Ryan Kent, în repriza secundă (61), după o pasă a lui Hagi. Internaţionalul român, care a jucat 72 de minute, a ratat un penalty în finalul primei reprize, când portarul Matheus a apărat şutul său (45+1). Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un henţ în careu comis de Raul Silva.

Glasgow Rangers s-a calificat

Scoţienii s-au calificat în optimile de finală ale Europa League cu scorul general de 4-2, după ce Ianis Hagi a reuşit o dublă în meciul tur, de pe Ibrox Park.

'Eu voi executa următorul penalty... Dacă nimeni nu va dori, va trebui să o fac eu', a declarat Gerrard, după ce echipa sa a a ratat şase dintre cele zece loviturile de la 11 m primite de la debutul acestui sezon. 'Penalty-urile sunt grele, mai ales în situaţii de presiune, însă voi discuta cu jucătorii şi vom încerca să găsim următoarea soluţie', a adăugat fostul căpitan al lui FC Liverpool.

Gerrard a ţinut, totodată, să îşi laude elevii după succesul din Portugalia: 'Sunt foarte mândru de jucători, au fost extraordinari. Una este să oferi echipei un plan de joc, însă trebuie să ai încredere în ei pentru a-l pune în aplicare', conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel