Stiliștii recomandă: cosmetice pentru păr Alfaparf (P)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Istoria brandului Alfaparf datează din anul 1945, după cel de-al doilea război mondial, atunci când Roberto Frankino, împreună cu doi parteneri au dezvoltat produse cosmetice pentru păr.

În anul 1975, Roberto a predat conducerea companiei fiului său mai mare, iar funcția de director de vânzări a fost preluată de către fiul cel mic, care după ceva timp a decis să părăsească compania și să-și înceapă propria afacere, împreună cu prietenul său apropiat Pino Arrosio, care la acea vreme era tehnolog șef. Astfel, în anul 1980 s-a născut tânăra companie - Alfaparf. 

Numele de marcă ales cu grijă i-a adus noroc și popularitate imensă, devenind una dintre cele mai renumite și îndrăgite mărci în întreaga lume.

Alfaparf se concentrează asupra stilului italian și cooperează doar cu cei mai buni stiliști, care apreciază întotdeauna calitatea înaltă și se bazează mereu pe ultimele tendințe ale modei. 

Brandul este specializat în dezvoltarea de produse sigure și de înaltă calitate pentru îngrijirea părului și a scalpului. Gama largă de produse marca Alfaparf include atât o linie profesională utilizată în saloanele de frumusețe, cât și o linie de mijloace cosmetice pentru uz casnic. Compania folosește o nanotehnologie unică care face posibilă obținerea celor mai mici componente (nanosfere) cu o capacitate uimitoare de a pătrunde rapid în structura părului, asigurându-i instantaneu nutriția necesară și redându-i puterea, frumusețea și strălucirea sănătoasă. 

Gama de produse ale renumitei mărci include șampoane, balsamuri, măști și multe alte remedii de îngrijire a podoabei capilare, iar stiliștii din întreaga lume apreciază toate produsele și le recomandă cu mare încredere clienților săi. Unul dintre cele mai principale motive este că remediile sunt create pe baza unei formule unice, a căror compoziție include extracte din plante, minerale și vitamine, ce au un efect pozitiv asupra stării generale a firelor. În al doilea rând, produsele cosmetice Alfaparf sunt universale: pot fi folosite atât în ​​saloanele profesionale, cât și acasă, iar rezultatul utilizării acestora este un păr sănătos și strălucitor, efect ce se va menține pentru un timp îndelungat. În al treilea rând, brandul s-a asigurat că prețul mijloacelor cosmetice este acceptabil pentru toate categoriile de populație.

Alfaparf deține o gamă largă de produse (șampoane, balsamuri, măști, uleiuri), care rezolvă în mod eficient problemele părului uscat, deteriorat și fragil. De asemenea, deține și o linie de produse de styling, precum și o linie de produse de vopsire a părului cu o paletă mare de culori, care la fel sunt foarte populare. 

Toate produsele Alfaparf sunt dezvoltate în laboratorul companiei, pe baza celor mai inovatoare ingrediente și dețin certificate de calitate. Acestea asigură nutriție, hidratare și regenerare șuvițelor. În plus, nu conțin substanțe nocive, precum conservanți, alergeni și coloranți.

Pentru a avea o podoabă capilară sănătoasă, bogată și frumoasă, stiliștii recomandă utilizarea regulată a mijloacelor cosmetice marca Alfaparf, care cu siguranță vă vor încânta datorită efectelor sale benefice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel