Știrile MOMENTULUI! Nu le rata - sumar 14 septembrie 2020
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
DCNews vă prezintă, în rândurile următoare, cele mai importante informații din a doua parte a zilei de luni, 14 septembrie.

Aida Parascan, câștigătoarea premiului „Masterchef” în 2013, mamă a trei copii, a vorbit, în exclusivitate pentru DCNews, despre noul an școlar. VEZI AICI: Aida Parascan, câștigătoarea premiului „Masterchef” în 2013, mamă a trei copii, a vorbit, în exclusivitate pentru DCNews, despre noul an școlar. 

Senatorul Marius Marinescu trage un semnal de alarmă după ce un membru PNL a șocat România cu gestul său. VEZI AICI: Gestul unui politician PNL a șocat România. Senator: Dați-l AFARĂ din partid! Trebuie judecat de urgență!

Celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru, comisar șef (r), a comentat pentru DC News cazul celor doi deținuți găsiți morți, fără urme de violență, în aceeași celulă din Penitenciarul Giurgiu. VEZI AICI: Ipoteze cu MORȚILE stranii de la Penitenciarul Giurgiu. Comisarul Untaru: În toată activitatea mea, n-am mai auzit de așa ceva!

A început școala după noile reguli. Ce-a ieșit? Un fiasco în mare parte. VEZI AICI: Ce NU a prevăzut nimeni odată cu începerea școlii în pandemie. Rafila propusese înainte cu ceva timp!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel