Știrile MOMENTULUI! Nu le rata - sumar 14 septembrie 2020
Autor: Rodica Mitu pe 14 sep, 23:43 | Info utile
Exclusiv

DCNews vă prezintă, în rândurile următoare, cele mai importante informații din a doua parte a zilei de luni, 14 septembrie.

Aida Parascan, câștigătoarea premiului „Masterchef” în 2013, mamă a trei copii, a vorbit, în exclusivitate pentru DCNews, despre noul an școlar. VEZI AICI: Aida Parascan, câștigătoarea premiului „Masterchef” în 2013, mamă a trei copii, a vorbit, în exclusivitate pentru DCNews, despre noul an școlar. 

Senatorul Marius Marinescu trage un semnal de alarmă după ce un membru PNL a șocat România cu gestul său. VEZI AICI: Gestul unui politician PNL a șocat România. Senator: Dați-l AFARĂ din partid! Trebuie judecat de urgență!

Celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru, comisar șef (r), a comentat pentru DC News cazul celor doi deținuți găsiți morți, fără urme de violență, în aceeași celulă din Penitenciarul Giurgiu. VEZI AICI: Ipoteze cu MORȚILE stranii de la Penitenciarul Giurgiu. Comisarul Untaru: În toată activitatea mea, n-am mai auzit de așa ceva!

A început școala după noile reguli. Ce-a ieșit? Un fiasco în mare parte. VEZI AICI: Ce NU a prevăzut nimeni odată cu începerea școlii în pandemie. Rafila propusese înainte cu ceva timp!

Te-ar putea interesa și ....
Info utile Vezi toate articolele
Crossuri parteneri