STOP la Vama Nădlac I. Rareș Bogdan: Bag mâna în foc că nu mai trece nimeni
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Europarlamentarul Rareș Bogdan susține că pe la Vama Nădlac I nu va mai trece nimeni, pietonal, pe propria răspundere, fără a ști de unde vin în realitate. 

”Șoferii respectivi nu făceau trecerea în România, că le era teamă că erau băgați direct în carantină sau în autoizolare, și făceau ei trecerea pe jos și încercau să se strecoare. La ora actuală, pot să bag mâna în foc că nu mai trece nimeni, la ce desfășurare am văzut eu. Chestorul Buda a plecat cu elicoperul ieri, Vela a stat pe graniță cu toți șefii de puncte de frontieră, Despescu și Vasilescu la fel. Unii s-au supărat pe mine că am tras semnal de alarmă. Eu le spun că-i respect, dar trag semnal de alarmă când am din populație informații, că vreau să-i ajut. Aici nu există dușmănii sau reproșuri”, a declarat Rareș Bogdan, la B1 TV. 

Europarlamentarul PNL a mai spus că a avut zeci de convorbiri telefonice pe acest subiect: ”Ieri am vorbit cu Marcel Vela cred că de 15 ori, azi de două ori. Azi am fost la Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, am vorbit cu Bogdan Despescu de nenumărate ori, cu comisarul Buda, șeful Poliției de Frontieră, pentru că am atras atenția că primari liberali din zona de frontieră sau din județele respective îmi spun că nu fac față.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel