Orban: Ce a putut să le promită PSD lui Rafila și Streinu-Cercel? Vor fi huliți, vă spun sincer
Autor: Roxana Neagu pe 18 oct 2020 / 21:36 | Parlament

Premierul Ludovic Orban a lansat atacuri în rafală la adresa celor doi specialiști aflați pe lista PSD pentru parlamentare, Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel. 

Specialiștii care vor să schimbe sistemul sanitar din Parlament, acuzați de abandon

 

”Cum să te duci tu, Alexandru Rafila sau Streinu Cercel, care ai fost în frontul de luptă anti-COVID, să te duci să candidezi la PSD? Oare ce a putut să le promită? (...) Este o decizie pentru care vor fi huliți, vă spun sincer” a afirmat Ludovic Orban, la B1 TV. 

”Când suntem într-o creștere a numărului de cazuri, când e nevoie de fiecare om implicat, mi se pare o greșeală gravă pentru ei ca oameni care au fost implicați în activitate și au avut rezultate, să te duci să-ți depui candidatura la PSD. Mi se pare un fel de abandon” a afirmat Ludovic Orban despre candidatura medicilor Alexandru Rafila și Adrian-Streinu Cercel, la B1 TV. 

”Nu e o incompatibilitate, dar acum ce o să facă dl Cercel, o să stea să conducă Matei Balș sau o să se ducă în campanie cu Ciolacu?” a continuat premierul. 

”Au devenit pesediști”

 

Liderul PNL a mai afirmat: ”Să știe toți oamenii, ei nu sunt candidați independenți, ca să candideze, trebuie să se înscrie în PSD, amândoi au devenit pesediști. Cel puțin, în cazul unuia, a mai obținut funcții de la PSD, nu e prima oară, la fel a fost și cazul celuilalt care și ăla a obținut funcții oarecum similare, nu se știe din partea cui”. 

Te-ar putea interesa și ....
Parlament Vezi toate articolele
Crossuri parteneri