Urmărește emisiunea live
Studentă găsită moartă în cămin. Au apărut PRIMELE IMAGINIl - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Au apărut primele imagini în cazul studentei care a fost găsită moartă în cămin.

Antena 3 a dat publicităţii imaginile. În înregistrarea susprinsă de camerele de supraveghere, se vede cum echipajul de ambulanţă format din două persoane intră în căminul în care era cazată studenta din Uganda. Ora înregistrată pe camerele de supraveghere este 17.45. Un minut mai târziu, doctoriţa şi asistenul sunt filmaţi când intră în camera fetei pentru consult.

Reprezentanţii Ambulanței spun că fata a fost consultată şi s-a decis să nu fie transportată la spiţal pentru că a refuzat şi ar fi semnat o fişă medicală în acest sens. Aceste imagini lămuresc situaţia, după ce se vorbea că prima ambulanță nu ar fi găsit camera, de asemenea ar fi bătut la uşă şi ulterior ar fi plecat. Se pare că au intrat în cameră. Şase minute mai târziu, aşa cum arată imaginile surprinse, ambulanțierii ies din camera de cămin singuri. Ei spun că fata a refuzat să fie transportată la spital.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă din Timişoara susţine că al doilea apel la 112 a venit luni dimineaţa. Au găsit ușa închisă şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Medicul sosit la faţa locului a constatat decesul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel