SUA: Atac armat într-un magazin din Texas
Autor: Crişan Andreescu pe 09 apr, 06:50 | Internațional

Foto: Captură video

O persoană şi-a pierdut viaţa joi şi alte câteva au fost rănite, dintre care patru grav, într-un atac armat într-un magazin de mobilă din statul american Texas, a anunţat poliţia locală, potrivit AFP.

Presupusul autor al tirurilor a fost arestat şi este vorba despre un 'angajat al magazinului', a scris pe Twitter poliţia oraşului Bryan. Motivaţiile sale rămân necunoscute deocamdată.

'În jurul orelor 14:30 (19.30 GMT) am fost informaţi despre un atac armat, agenţii au intervenit şi au găsit mai multe victime la faţa locului', a declarat Jason James, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Bryan, oraş situat între Houston şi Dallas. O persoană a murit, a spus el apoi pentru AFP.

De asemenea, cinci persoane au fost rănite, dintre care patru grav, şi internate în spital. Acest incident a avut loc la câteva ore după ce preşedintele Joe Biden a dezvăluit la Casa Albă măsuri specifice pentru a limita proliferarea armelor de foc în Statele Unite, unde atacurile armate sunt un flagel recurent, potrivit Agerpres.

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri