Subiect controversat în România. Gâdea: Vreau să clarific poziția mea de la început
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea a vorbit despre vaccinul anti-COVID.

„Marea întrebare este: cum ar trebui să fie vaccinarea? Ni s-a spus că, în primul rând, ar trebui ca medicii să fie vaccinați, cadrele medicale, și apoi categoriile vulnerabile. Ar fi o discuție despre vaccinarea obligatorie a copiilor împotriva COVID. Sunt state în momentul de față care iau în discuție și care propun, de fapt, ca vaccinarea anti-COVID-19 să fie obligatorie. Cred că trebuie să discutăm înainte să ne trezim cu o decizie, trebuie să vorbim public.

Vreau să clarific poziția mea de la început: eu nu sunt un antivaccinist. Eu cred că vaccinul are rolul său. Pe de altă parte, nici nu sunt dintre cei care spun că trebuie să ne vaccinăm așa pe bandă rulantă, nu cred că nu trebuie să pui întrebări despre vaccinul care ajunge în corpul tău”, a spus Mihai Gâdea, joi seară, în platoul Antena 3. 

Ulterior, a reluat subiectul în cadrul emisiunii: „Observ că lumea înțelege greșit. Când am vorbit mai devreme și v-am invitat să răspundeți la întrebarea credeți că vaccinarea anti-COVID trebuie să fie obligatorie, eu nu am spus nicio formă că eu cred că trebuie să fie obligatorie. Cine nu a înțeles, bine!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel