Suceava: Furt de curent electric, prin branșament ilegal, la o clădire cu spații comerciale
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Furt de curent electric la o clădire din Suceava / Imagine de Harry Strauss de la Pixabay
Furt de curent electric la o clădire din Suceava / Imagine de Harry Strauss de la Pixabay
Poliția municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la o suspiciune de furt de energie electrică prin branșament ilegal, la o clădire cu spații comerciale. 

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată, în cursul zilei de marți, de către un șef de serviciu din cadrul Delgazgrid SA, cu privire la faptul că de la un imobil de pe strada Bujorilor, în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, a fost identificat un loc de consum despre care există suspiciuni de intervenție neautorizată asupra componentelor sistemelor de distribuție a energiei electrice, scrie Monitorul de Suceava

Specialiștii în electricitate au constatat că este vorba de un imobil cu spații comerciale și mai mulți consumatori. Cei de la Delgaz au constatat că sigiliul de la capacul de borne este rupt, constatând un evident furt de energie electrică.

S-a constatat că este executată o intervenție neautorizată care nu era înregistrată pe contor și nici în baza de date a societății, instalația fiind legată înainte de contorul de decontare a energiei electrice consumate.

Administratorul a dat din umeri și a spus că este posibil ca un chiriaș anterior să fi executat intervenția neautorizată.

Polițiștii au deschis două dosare penale, pentru „furt” şi „executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare” în cadrul cărora vor face cercetări pentru tragerea la răspundere a vinovaților.  

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel