Suceava: O femeie însărcinată a fugit din casă după ce a fost bătută de soț
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Gravidă bătută de soț, la Suceava / Imagine de Pexels de la Pixabay
Gravidă bătută de soț, la Suceava / Imagine de Pexels de la Pixabay
O femeie de 32 de ani din Suceava, însărcinată, a fugit din casă după ce a fost bătută de soț.

O femeie în vârstă de 32 de ani a cerut ajutor Poliției municipiului Suceava, sâmbătă seară, sesizând prin 112 că soțul său este violent și a răvășit bunurile din locuință, după ce în prealabil a lovit-o și a tras-o de păr. Polițiștii au constatat că sesizarea e confirmă, femeia de 32 de ani, care este însărcinată, fiind găsită în afara locuinței, de unde fugise de frica soțului, scrie Monitorul de Suceava.

Cei doi soți sunt domiciliați în Verești, dar locuiesc fără forme legale într-un apartament de pe strada Grigore Ureche din municipiul Suceava, au constatat polițiștii.

Din ancheta poliției rezultă că sâmbătă, în jur de ora 18.30, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor neînțelegeri mai vechi, bărbatul de 27 de ani a lovit-o pe soția sa cu palma în zona capului și a tras-o de păr, după care a răvășit mai multe bunuri prin locuință. Persoanele implicate în eveniment au fost conduse la sediul Poliției municipiului Suceava, pentru a fi audiate.

Concluzia polițiștilor a fost că există risc pentru integritatea mamei însărcinate, astfel că, după informarea procurorului de serviciu, a fost emis un ordin de protecție provizoriu valabil 5 zile. Soțul nu are voie să se mai apropie de soția sa, cel puțin pe perioada ordinului provizoriu. 

Femeia a depus plângere împotriva soțului său, cercetările urmând a fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Polițiștii urmau să ia măsuri față de cei doi și în baza OUG 97/2005, privind evidența, domiciliul și actele de identitate ale cetățenilor români.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel