Urmărește emisiunea live
Suma ridicolă pe care a primit-o Costel Băloiu, după redifuzările serialului"Pistruiatul": Am zis că sunt idiot şi nu înţeleg. O bătaie de joc!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Costel Băloiu, cel care a jucat în rolul Pistruiatului, a dezvăluit suma de bani pe care a primit-o pentru redifuzările serialului, după 1989. 

"Vreţi să vă spun ceva ridicol? Pe 23 decembrie, în fiecare an, se făcea plata. După un an de zile de difuzare a "Pistruiatului", pe mai multe posturi,  m-am dus la contabilă, am zis că sunt idiot şi nu înţeleg, poate e o greşeală. Am crezut că sunt 12 milioane. Şi i-am zis: "Doamnă, aici virgula asta vine... - că erau mai multe zerouri - vine 1200?, "Nu, domnul Costel. Este 120". Am primit 120 de lei şi am plătit 9 lei impozit. Aşa de tare m-am supărat şi m-am dus şi am rupt contractul. O bătaie de joc! Am zis că nu se poate aşa ceva, că e o măgărie, o nesimţire. Aveam 0,26 de bani pe ora de difuzare, ceva de genul. Ceva de ţi-e şi milă să pronunţi suma asta. Şi am încetat să mai servesc cu CREDIDAM şi cu nimeni, de altfel", a spus Costel Băloiu, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Costel Băloiu, cel care i-a dat viață lui "Pistruiatul": Nu m-a ajutat deloc întâlnirea cu Sergiu Nicolaescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel