Urmărește emisiunea live
”Suntem EGALI în fața pandemiei?”. Ponta: Ăia mai puternici SCAPĂ, ăia mai slabi MOR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Victor Ponta s-a arătat indignat de faptul că nu există o egalitate de șanse în lupta pentru combaterea pandemiei Covid-19 și pentru ieșirea din criza financiară. 

Victor Ponta, liderul PRO România, a vorbit în exclusivitate la DC News despre perioada dificilă prin care trec românii și mai ales despre faptul că ar trebui să existe o egalitate de șanse ”în fața pandemiei”. 

”Problema este următoarea. Suntem egali în fața pandemiei? Pentru că eu asta văd și asta o să și propun împreună cu cei de la PRO România, domnule, hai să trecem toți, împreună, peste criză. Nu se poate să treacă din nou sub forma ăia mai puternici scapă, ăia mai slabi mor. Nu cred că e corect pentru o societate. Când spun că nu suntem egali mă refer apropo de venituri, apropo de tratament, apropo de firmele românești, care nu sunt tratate egal. Hai să trecem împreună peste criză și după începe competiția din nou. Dar acum nu suntem egali și nu am văzut nimic în nicio măsură propusă de Guvern...  o chestie cu care să-l ajuți pe om acum”, a declarat Victor Ponta în exclusivitate la DC News

VEZI MAI MULTE: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel