Ce se întâmplă cu târgurile în aer liber. Adrian Oros: Nu mai știu dacă și acum sunt închise. Nu îmi e o decizie la îndemână
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Ministrul Adrian Oros a recunoscut că nu mai știe situația târgurilor în aer liber. 

Adrian Oros, ministrul Agriculturii, a fost întrebat într-un interviu pentru Antena 3 de ce supermarketurile pot fi deschise, iar târgurile care sunt organizate în aer liber sunt interzise. 

”Aici a fost o decizie a acelui comitet care lucrează pe lângă Ministerul Sănătății și care gestionează această pandemie”, a declarat Adrian Oros. 

Întrebat dacă nu poate interveni și dacă a înțeles de ce sunt târgurile închise, ministrul Agriculturii a precizat:

”Nu mai știu dacă și acum sunt închise cele din aer liber. Dacă există situații în care sunt deschise înseamnă că nu sunt interzise. Probabil doar în localitățile unde procentajul celor infectați este mare”, a precizat Adrian Oros. 

Fermierii ”mor de foame”

Reporter: Nici așa nu se susține. Mergi la hypermarket în interior și nu poți să mergi la un târg în aer liber, să cumperi produse românești. Sunt cazuri de producători care s-au dus la primari și le-au spus că ei mor de foame. 

Adrian Oros: Nu este o decizie care îmi este mie la îndemână. Sigur că eu pot să propun, dar trebuie să se accepte de acel comitet de specialiști. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel