SURPRIZĂ cu vremea la final de toamnă. ANM, prognoza meteo pentru următoarele săptămâni
Autor: Rodica Mitu pe 23 oct, 10:54 | Vremea

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au spus cum va fi vremea în următoarele săptămâni.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în săptămâna 26 octombrie-2 noiembrie, temperaturile vor fi mai ridicate decât este normal, în special în regiunile estice și sud-estice. Nu va ploua foarte mult, cu excepția zonelor extracarpatice și montane.

Apoi, între 2 noiembrie și 9 noiembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare, local, în regiunile estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

În intervalul 9 noiembrie-16 noiembrie, temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei normale pentru această săptămână, în toate regiunile, și va ploua în special în sud-est.

În săptămâna 16 noiembrie-23 noiembrie, va fi mai cald în sud-est și va ploua mai mult în sud-vest. În rest, atât temperaturile, cât și nivelul precipitațiilor vor fi în limitele normale pentru finalul toamnei

Te-ar putea interesa și ....
Vremea Vezi toate articolele
Crossuri parteneri