SURPRIZĂ totală: Cine l-a sunat pe Mircea Badea la Teledon! ”Cred că i-am făcut să nu mai doneze după ce am vorbit!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea a avut o surpriză când a răspuns la telefon în cadrul Teledonului Români Împreună.

Au sunat mulți vârstnici, cu pensii foarte mici. Oamenii spuneau că vor să-și doneze toată pensia... asta însemnând 600 lei. Adică vârstnicii preferau să rămână fără banii de mâncare și de medicamente pentru a-i ajuta pe medici în lupta cu noul coronavirus. Asta în condițiile în care cu o pensie de 600 lei oricum nu poți trăi.

Mircea Badea a spus că speră că i-a făcut pe acei oameni să nu mai doneze.

”După Colectiv, am jurat că nu mai donez în viața mea. Nu m-am ținut de cuvânt. La treaba cu Teledonul nu poți să răspunzi la telefon fără să donezi. Pe unii cred că i-am făcut să nu mai doneze după ce am vorbit cu ei la telefon în cadrul transmisiei. Dacă tu ești pensionar și ai 600 lei pensie... și vrei să îți donezi toată pensia... mai bine stai liniștit, nu dona. Să doneze bogații, companiile multinaționale, ăștia care au rupt consiliile județene și primăriile. Din 600 lei, nu știu cum se poate descurca cineva, d-apăi să doneze toată suma. A sunat multă lume nevoiașă.

M-a sunat o doamnă și i-am zis că noi încercăm să obținem bani de la bogați. Era pensionară, avea trei lei pe lună, sora dânsei era în casă, paralizată. Voia să doneze banii pe care îi strânsese pentru un anumit moment al vieții (n.r. - înmormântare). Mulți se entuziasmează să dea toți banii, dar oamenii au nevoie de bani de mâncare”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

S-a strâns o sumă uriașă

 

Zi încãrcatã de emoţie în platoul Antena Group, de unde a fost transmis în direct, simultan pe 5 canale tv, Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3, vreme de 6 ore, teledonul Români Împreunã, cea mai lungã transmisiune tv de acest tip din România. Zeci de mii de români, oameni simpli, vedete, dar şi companii româneşti sau multinaţionale au rãspuns apelului de solidaritate lansat de cãtre trustul Intact şi au spus Ajut eu!, adunând împreunã peste 2.6 milioane de Euro, bani ce vor fi folosiţi pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparaturã medicalã. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel