Surse - Klaus Iohannis a chemat liderii coaliției la consultări
Autor: Ioan-Radu Gava pe 14 apr, 16:34 | Personalități politice

Foto: Facebook / Klaus Iohannis

Antena 3 informează că mâine, 15 aprilie 2021, președintele Klaus Iohannis i-a chemat pe liderii coaliției de guvernare la consultări.

Potrivit Antena 3, președintele Klaus Iohannis i-a chemat pe liderii coaliției de guvernare la consultări. Întâlnirea va avea loc în data de 15 aprilie 2021.

Astăzi, premierul Florin Cîțu i-a înaintat lui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu, iar  președintele a semnat revocarea. De asemenea, a fost demisă și Andreea Moldovan, secretar de stat la ministerul Sănătății.

În același timp, liderul USR și vicepremierul țării, Dan Barna, a solicitat demiterea lui Florin Cîțu.

"Cerem o întâlnire de urgență, astăzi sau cel târziu mâine, a Coaliției, pentru a avea un dialog responsabil. Responsabil! Acesta este cuvântul cel mai important. Cu domnul președinte Ludovic Orban, cu domnul președinte Kelemen Hunor, pentru a discuta retragerea încrederii premierului Cîțu și a discuta soluția prin care USR PLUS continuă  să păstreze responsabilitatea alături de PNL și UDMR, în ceea ce înseamnă România de după guvernare, România de după criză și România care începe să se însănătoșească", a precizat Dan Barna (vezi AICI).

VEZI ȘI  -  Marian Petrache (PNL): Nu-l schimbăm pe Cîțu! În niciun caz!

Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri