SURVIVOR ROMÂNIA. Cruceru se RETRAGE. NU va mai prezenta emisiunea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dan Cruceru se retrage! Nu va mai prezenta ”Survivor România” de la Kanal D.

”A fost o decizie grea, dar am ales să mă dedic proiectelor personale și familiei în perioada ce urmează. Taticool și Taticool Shop sunt două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezența mea mai mult ca oricând.

Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.Iar familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin. Întâmpin 2021 la fel cum mă știți: cu zâmbetul pe buze, cu gânduri mari și proiecte noi. Dar închei povestea Survivor aici.

E cel mai bine așa, mai ales pentru mine. Baftă noilor concurenți! Baftă celui care va prezenta sezonul al doilea! Numai bine tuturor! Continuați fenomenul Survivor Romania! Mă bucur că am avut onoarea de a lucra cu Acun Media și Kanal D Romania două companii fenomenale. Thank you, Acun Ilıcalı Bey, for this opportunity! Thank you, mister Ugur Yesil, CEO Kanal D, for all your support! Thank you, mister Mustafa Kazan, for all your advices! Mulțumesc Clara Bomboe și întregii echipe Kanal D pentru că m-ați făcut să mă simt ca într-o familie. Thank you, Dogu, you’ve been my best friend for 5 months in Dominican! Thank you, Arif Cabuk, you rock!”, a transmis Dan Cruceru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel