Sute de mii de ţigări, confiscate de poliţişti. 29 de persoane, audiate
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa foto: Politia Română
Sursa foto: Politia Română
Poliţiştii au reuşit o captură impresionantă. Sute de mii de ţigarete au fost descoperite în Caraş Severin, Arad, Timiş şi Mehedinţi, la o grupare bănuită de contrabandă. 

"În această dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, cu sprijinul polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Timișoara, Arad și Mehedinți, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Caraș-Severin,au efectuat 27 de percheziții domiciliare, în județele Caraș-Severin, Timiș, Arad și Mehedinți, la persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă cu țigarete. 29 de persoane vor fi conduse la audieri.

Pe parcursul cercetărilor, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin au ridicat, de la membrii grupărilor, peste 900.000 de țigarete susceptibile a fi provenite din activități de contrabandă, estimate la peste 540.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că, începând din anul 2020, în județul Caraș-Severin, ar fi acționat trei grupări infracționale specializate în contrabandă cu țigarete. Rețelele infracționale ar fi acționat pentru aprovizionarea, transportul și distribuțiațigaretelor de contrabandă.

Cele 3 grupări infracționale ar fi fost coordonate de persoane din alte județe, care ar fi atras în activitățile ilicite persoane din județul Caraș-Severin, în scopul distribuției țigaretelor.

Acțiunile au beneficiat de suportul tehnic și de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informaţiilordin cadrul Poliției Române.

La activități, au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și jandarmi din Caraș-Severin, Timișoara și Mehedinți", a transmis Poliţia Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel