Sute de români repatriaţi din Italia şi-au încheiat carantina de la Mamaia
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Sute de români care au fost în carantină în Mamaia vor părăsi hotelul Flora.

Prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu, a anunţat că 202 persoane aflate în carantină instituţionalizată la Hotelul Flora, din Mamaia, după repatrierea din Italia, pleacă sâmbătă spre judeţele de domiciliu.

'Este vorba despre 202 cetăţeni românii repatriaţi din Italia, ce au sosit pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, Constanţa pe data de 21 martie. Aceşti oameni, care provin din toate zonele ţării, se întorc acasă cu autocarele puse la dispoziţie de Ministerul Afacerilor Interne', a precizat George Niculescu.

El a mai spus că alte 13 persoane infectate cu COVID-19, care au fost tratate în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, au fost declarate vindecate, urmând să fie externate.

'Anunţ cu bucurie că 13 persoane, internate până astăzi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, au fost declarate vindecate. Este vorba despre pacienţi proveniţi din centrele de carantinare şi care au fost testaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Aceştia s-au recuperat rapid, graţie schemelor de tratament aplicate de medicii constănţeni, şi vor fi transportaţi în judeţele de domiciliu, cu ajutorul ambulanţelor private. În următoarele 14 zile vor sta în autoizolare pentru eliminarea oricărui risc", a detaliat prefectul Niculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel