Sylvester Stallone: 'Rambo 5' nu este o declaraţie despre relaţiile dintre SUA şi Mexic
Autor: DCNews Team pe 13 sep 2019 / 12:17 | Vedete

Celebrul actor american Sylvester Stallone a prezentat joi în Mexic noul său film 'Rambo 5: Last Blood', despre care a spus că 'nu este o declaraţie despre ceea ce se întâmplă între Mexic şi SUA, este doar un scenariu', relatează EFE. 

Filmul prezintă reîntoarcerea la violenţă a lui John Rambo, a cărui nepoată dispare trecând graniţa în Mexic pentru a merge la o petrecere, plecând dintr-o localitate din Arizona, unde eroul principal trăieşte retras la o fermă. După zece ani, acest personaj emblematic al filmului lansat în 1982, în regia lui Adrian Grunberg, revine pentru a prezenta o poveste actuală în care va înfrunta crima organizată.

Actriţa mexicană Adriana Barraza, care joacă rolul soţiei lui Rambo, a asigurat că, deşi multe dintre personajele negative sunt mexicane, este de părere că, la fel ca şi rolul ei, 'mexicanii sunt reprezentaţi în mod demn'. 'Este o poveste universală pentru că toată lumea înţelege cât de importantă este familia', a precizat Stallone, născut în 1946, la New York.

Regizorul Adrian Grunberg, prezent şi el la conferinţa de presă, a fost de părere că Rambo 'nu este doar un veteran al războiului din Vietnam', deoarece el a fost prezent 'timp de 40 de ani în multe locuri şi situaţii'. După atâţia ani alături de acest personaj, însuşi Sylvester Stallone a recunoscut că nu a fost deloc uşor să trăiască în pielea lui, dar că se simte mândru de ceea ce a putut exprima prin acest erou legendar. Teoretic, acesta ar fi ultimul episod dintr-un film care a însoţit atâtea generaţii, dar Stallone s-a arătat sceptic. 'Am crezut că al doilea va fi ultimul, apoi că al treilea va termina seria....Nu ştiu, deja lumea mă consideră un mincinos', a încheiat el.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri