TĂIERE vouchere de vacanță. Budăi: O decizie care va adânci și mai mult criza economică
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Deputatul PSD Marius Budăi a oferit o reacție, în exclusivitate pentru DC News, privitor la tăierea tichetelor de vacanță de către Guvernul Cîțu.

Într-un interviu exclusiv pentru DC News, deputatul PSD Marius Budăi a reacționat la tăierea tichetelor de vacanță de către Guvernul Cîțu:

Este o decizie care va adânci și mai mult criza economică, la fel ca celelalte decizii bazate pe austeritate, deoarece va lovi atât în salariat, cât și în industria de profil, de turism.

Desigur că voucherele de anul trecut ajută că pot fi folosite în acest an, dar nu aici este problema. Nu sunt foarte multe vouchere rămase și ar trebui ca Guvernul să știe că anul trecut litoralul românesc, în proporție de aproape 80%, a fost ținut de aceste vouchere, chiar în condiții de pandemie, când oamenii nu prea au avut dreptul să se deplaseze. Acele vouchere au fost un respiro extraordinar de bun pentru industria de profil.

Acest cerc vicios al austerității, promovat de actuala guvernare, nu va face decât să încetinească și mai mult economia din România, deoarece știm că orice tăiere de venituri, orice tăiere de vouchere, uitați-vă ce se întâmplă și cu studenții, vor să le taie tichetele de călătorie, vor să le taie indemnizația de hrană, înseamnă că actuala guvernare nu va face altceva decât să facă rău atât salariaților, cât și industriei de profil. Este aceeași situație ca în 2010, angajați la stat vis-a-vis de angajați în privat. Cei din privat au suferit extraordinar de mult în perioada pandemiei, vor suferi și în continuare din cauza acestei măsuri“, a punctat Marius Budăi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel