Tânăr arestat la domiciliu pentru trafic de minori. A încercat să scape de plângere cu 1.500 lei
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de tevenet de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de tevenet de la Pixabay
Un tânăr de 20 de ani a fost arestat la domiciliu, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de trafic de minori și influențarea declarațiilor.

În urma activităților desfășurate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, un tânăr de 20 de ani, din Craiova, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de trafic de minori și influențarea declarațiilor, anunță B.C.C.O. Dolj într-un comunicat de presă.

Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Dolj, care a dispus faţă de acesta măsura arestului la domiciliu.

Din cercetările efectuate de polițiști, sub coordonarea procurorilor, a reieșit că, în perioada septembrie – decembrie 2020, sub promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), bărbatul ar fi racolat o minoră, în scopul exploatării acesteia, prin obligarea la practicarea prostituției, la stradă, cât și în diferite imobile din municipiul Craiova.

De asemenea, la data de 10 aprilie a.c., acesta ar fi contactat persoana vătămată și i-ar fi cerut acesteia să își retragă plângerea, oferindu-i 1.500 de lei.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au pus în executare un mandat de aducere, emis pe numele tânărului de 20 de ani, iar în baza probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. l-au reținut pentru 24 de ore. Ulterior, individul a fost plasat în arest la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel