Tânăr, bătut de un POLIȚIST într-o spălătorie auto. ”Motivul principal este invidia”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tânăr, bătut de un POLIȚIST într-o spălătorie auto. „Motivul principal este invidia” / Foto: Captură video PRO TV
Tânăr, bătut de un POLIȚIST într-o spălătorie auto. „Motivul principal este invidia” / Foto: Captură video PRO TV
Un tânăr a fost snopit în bătaie de un polițist într-o spălătorie auto.

Un agent de poliţie din județul Bihor este anchetat de superiori după ce a snopit în bătaie un tânăr, într-o spălătorie auto, transmite Pro Tv. Scena violentă a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate în zonă. Între cei doi ar exista conflicte mai vechi, acuză rudele victimei. Tânărul a ajuns în stare gravă la spital după agresiune.

În înregistrări se observă cum la un moment dat poliţistul vine la masa la care tânărul mânca împreună cu colegii săi, în spălătoria auto. O ridică peste cei care stau la ea şi începe să facă scandal. Apoi, într-o încăierare generală, se repede la băiatul de 21 de ani şi îl loveşte.

„Motivul principal este invidia”

Mama tânărului susţine că omul legii ar fi invidios pe fiul ei, pentru că are o situaţie financiară bună şi că de acolo ar fi pornit neînţelegerile dintre ei.

„Au devenit violenţi şi au intrat acolo, în proprietatea spălătoriei, au răsturnat masa şi l-au agresat pe copilul meu. Avem o posibilitate financiară mai bună şi cred că asta e unul dintre motive, principalul, este invidia.”, a spus Lidia Iștoc, mama tânărului.

Femeia spune că poliţistul ar fi avut un conflict şi cu prietena băiatului, care este şi proprietara spălătoriei din Beiuș, unde s-a petrecut totul.

„Polițistul a reacţionat foarte violent, spunându-i că o ia la bătaie pe fata respectivă, şi pe băiatul care era acolo. Băiatul respectiv a şi primit un pumn, dar l-a lovit în umăr.”, a spus aceasta.

Polițistul, amendat cu 2.000 de lei

Prietenii victimei, aflaţi la aceeaşi masă, nu au apucat să îi sară în apărare. Poliţistul, care nu era în timpul serviciului, a fost deocamdată amendat cu 2000 de lei. El este acum anchetat de superiori.

„Poliţiştii din Beiuş s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal în cauză, în cadrul căruia se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta. De asemenea, poliţistul a fost sancţionat cu amendă de 2.000 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.”, a declarat comisar-şef Alina Fărcuța, purtător de cuvânt IPJ Bihor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel