Urmărește emisiunea live
Tânăr de 35 de ani, tumoră rară. Soția: Alexandru are nevoie de ajutorul vostru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: incomod-media.ro
Sursa foto: incomod-media.ro
Alexandru Cociomeagă, în vârstă de 35 de ani, a fost diagnosticat cu leiomiosarcom, cu metastaze la ficat. 

"O simplă durere de umăr s-a transformat într-un diagnostic devastator, o tumoare foarte rară, leiomiosarcom, de dimensiuni enorme (20 cm), cu metastaze la ficat. Intervenția chirurgicală este extrem de periculoasă, singura variantă fiind tratamente care să oprească răspândirea cancerului și diminuarea tumorii. În speranța de a găsi un tratament care să se plieze pe nevoile lui am ajuns în Belgia. După investigații amănunțite la Spitalul Erasme am fost redirecționați către Institutul Jules Bordet, institut oncologic specializat în tratarea tumorilor rare, unde vor fi reluate investigațiile și se încearcă identificarea unei scheme de tratament inovator care să îl poată ajuta.

Alexandru are nevoie de ajutorul vostru, ședințele de chimioterapie, tratamentul, operația sunt extrem de costisitoare, peste 100.000 euro, sumă pe care nu o putem susține până la capăt. El este și va fi un luptător. Orice donație este o speranță pentru victorie!

Sunt sigură ca atunci cand iubesti viata si viata te va iubi. Pe el viata trebuie sa il iubeasca pentru ca este tanar, are o minunatie de copil langa care trebuie sa traiasca, oameni care il iubesc neconditionat", este mesajul soției sale, potrivit incomod-media.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel