Tânăr din Alba, condamnat după ce A VIOLAT și UCIS o femeie. Detalii MACABRE
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Un tânăr de 29 de ani a fost condamnat de Tribunalul Alba, după ce a violat și ucis o femeie.

Tribunalul Alba a motivat decizia condamnării tânărului de 29 de ani din Alba la 24 de ani de închisoare şi 2 luni de privare de libertate pentru viol, violare de domiciliu şi omor.

C.V. a bătut, violat și ucis o femeie de 91 de ani, în noaptea de 5 spre 6 aprilie 2020, în locuința victimei din Aiud, localitatea Păgida. 

Bărbatul a fost condamnat la 21 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Coroborat cu pedepsele pentru celelalte două infracţiuni, respectiv viol şi violare de domiciliu, C.V a primit 24 de ani şi 2 luni după gratii.

Hotărârea a fost contestată, iar cauza s-a mutat la Curtea de Apel Alba Iulia.

Cum și-a descris tânărul fapta 

„În seara de 05.04.2020 a consumat circa 500 ml ţuică  şi circa 1,5 l vin, toate acestea până în jurul orei 23.00, după care s-a hotărât să meargă la victima B. S., despre care ştia că locuieşte singură. Constatând că poarta este încuiată, a pătruns în curtea locuinţei victimei sărind gardul, după care a intrat în casă. Victima nu dormea, iar inculpatul s-a aşezat lângă ea în pat, aceasta crezând, probabil, că este cineva din familie. Inculpatul şi-a dat pantalonii jos, cu intenţia de a întreţine raport sexual cu victima. În momentul în care a vrut să se urce peste victimă aceasta  a ripostat, motiv pentru care inculpatul i-a dat o palmă peste faţă apoi un pumn, a prins-o de gât, strângând-o pentru că nu a stat să întreţină raporturi sexuale.  

Apoi, i-a mai aplicat o lovitură cu pumnul, iar când victima a încercat să se ridice din pat a împins-o, aceasta lovindu-se cu capul de capătul patului şi căzând lângă pat. În tot acest timp, inculpatul a întreţinut mai multe raporturi sexuale cu victima. Între actele sexuale, inculpatul ieşea în curte şi fuma, însă a adunat chiştoacele pentru a nu fi găsite şi le-a aruncat pe drum. După ultimul act sexual, înainte de a pleca, inculpatul s-a gândit să omoare victima pentru ca aceasta să nu spună nimănui ce i s-a întâmplat, aşa încât a strâns-o de gât circa 5 minute, până a devenit inconştientă”, se arată în hotărârea instanței, conform Adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel