Tânăr din Arad, prins în flagrant în timp ce vindea cannabis. Descinderi la locuințele acestuia
Autor: Alexandru Ichim pe 24 sep, 18:34 | Social

Polițiștii din Arad, împreună cu procurorul de caz, au depistat un tânăr în timp ce comercializa droguri de risc.

În cadrul unei acțiuni organizate de polițiștii de combatere a criminalității organizate, a fost depistat în flagrant delict un tânăr, de 26 de ani, din Arad, în timp ce comercializa droguri de risc. 

”Au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție la locuințele deținute de tânăr, fiind descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 6,704 kg. de cannabis, 175,76 grame pulbere de culoare albă (amfetamină), 13.000 de lei și 50 de euro”, se arată într-un comunicat de presă. 

Arestat preventiv

 

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc, iar ulterior magistrații Tribunalului Arad au emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă  principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri