Tânăr din Sibiu (27 ani), MORT de coronavirus. Medic: Discuții de scara blocului!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că decesul 125 este un bărbat, 27 ani, din județul Sibiu. Acesta a fost găsit mort acasă. El a fost depistat cu coronavirus în urma testului.

Eva Cristescu, medic de familie, a spus că este nepotrivit ca tatăl tânărului de 27 ani mort de coronavirus să-și dea cu părerea despre istoricul medical al fiului pentru că nu-l cunoaște.

”Tatăl spune că fiul său avea deja un istoric de boală pulmonară care îi făcuse probleme destul de serioase în urmă cu un an. Orice sursă credibilă spune că, indiferent de vârsta pacientului, existența unei patologii anterioare este un factor de risc pentru o evoluție gravă a infecției cu noul coronavirus. Mai cu seamă dacă este vorba despre o persoană cu o afecțiune pulmonară serioasă anterioară unui eventual contact cu coronavirus! De unde și cum s-ar fi putut infecta acest tânăr este puțin important. Acestea sunt discuții de scara blocului! Nu au niciun fel de relevanță. Ceea ce este important este că avem o dificultate în testare în sensul că testăm puțin”, a zis medicul la România TV.

”Transmiterea este comunitară. Trebuie să înțelegem un lucru: Tânărul deja era bolnav. Avea probleme serioase. Fusese de două ori în comă în urma unei suferințe pulmonare căreia nu i se dăduse de cap!”, a mai zis Eva Cristescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel