Tânăr sosit din Italia, izolat la Spitalul din Suceava
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Spital
Spital
Un tânăr de 17 ani, internat și izolat la Spitalul din Suceava, după ce a venit din Bergamo, Italia. Medicii i-au recoltat probe pentru efectuarea analizelor medicale. 

Un tânăr de 17 ani din Suceava, care a ajuns luni în România, venind din Italia, este internat și izolat la Spitalul județean din localitate. Medicii i-au recoltat probe, care au fost trimise pentru testare la Spitalul de Boli de Infecțioase din Iași, scrie Mediafax. 

Tânărul de 17 ani a venit din Bergamo, Italia

Acesta a fost internat la Spitalul Județean din Suceava, unde a fost izolat, iar medicii i-au recoltat probe, care urmează să fie analizate la Iași.

„Este vorba despre un pacient de 17 ani din Suceava, care se înscrie în definiția de caz și pentru care vom lucra produsele patologice. Pacientul în momentul de față este la Suceava, dacă va veni sau nu la Iași vom vedea. Dar întâi vorbim despre produsele patologice care vor fi testate la Iași", a declarat presei Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

Anunțul ministrului de Interne

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat luni seara că toţi cetăţenii care sosesc în România din zonele din Italia în care au fost identificate foarte multe cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus vor fi puşi în carantină. Mai mult, spune ministrul de interne, toate persoanele care vin în ţara noastră din zonele de risc vor trebui să se autoizoleze la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel