Tânăr urmărit în trafic de polițiști. O persoană a ajuns la spital
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: IPJ Galați
Foto: IPJ Galați
Un incident mai puțin obișnuit a avut loc în această seară la Galați. Un tânăr fără permis a fost urmărit și prins de polițiști după ce a făcut accident. 

Scene desprinse parcă din filme pe străzile din Galați. Polițiștii au pornit în urmărirea unui șofer care nu avea permis de conducere și care a încălcat regulile de circulație. 

”În această seară un echipaj al Secției 2 Poliție Galați, aflat la intersecția străzii Gh. Doja cu Bulevardul Siderurgiștilor, a observat un autoturism care a pătruns pe sens interzis, cu direcția de deplasare spre strada Brăilei. Polițiștii au efectuat semnale de oprire acustice și luminoase, și, întrucât conducătorul auto și-a continuat deplasarea, aceștia au plecat în urmărirea sa. Înainte de a ajunge la intersecția cu strada Brăilei, bărbatul aflat la volan a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina într-o jardiniera din beton, aflată pe trotuar”, se arată într-un comunicat de presă. 

O persoană transportată la spital 

În urmă impactului, un bărbat, de 42 de ani, aflat pe scaunul din dreapta față, a suferit leziuni și a fost transportat la spital. Din primele verificări, a reieșit că autoturismul a fost condus de un bărbat, de 27 de ani, din municipiul Galați, despre care polițiștii au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel