Tânărul care îşi răsuceşte capul la 180 grade - VIDEO VIRAL
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tânărul care îşi răsuceşte capul la 180 grade / Foto: Captură video TikTok
Tânărul care îşi răsuceşte capul la 180 grade / Foto: Captură video TikTok
Un video cu un bărbat care își rotește capul la 180 de grade a devenit viral în mediul online.

Nu încercați așa ceva acasă! O filmare pe cât de bizară pe atât de virală în mediul online, îl arată pe un bărbat care își rotește capul la 180 de grade, înainte de a-l întoarce înapoi în poziția inițială. Clipul a fost postat pe TikTok de către un utilizator, care a completat: “Truc de petrecere! #Duet dacă poți face acest lucru”.

În imagini, se poate observa cum bărbatul pune o mână pe bărbie și alta în spatele capului, și își întoarce încet capul până realizează o mișcare completă de 180 de grade, scrie LadBible. La un moment dat se aude o voce din spatele camerei care spune: “Oh, s ***! Am nevoie de o băutură, am nevoie de o băutură!”. Reprezentanții TikTok au ținut să informeze publicul că: „Acțiunile din acest videoclip sunt efectuate de profesioniști sau supravegheați de profesioniști. Nu încercați”.

@sheaabutt00

party trick! ##duet if you can do this

♬ Original sound - Sheabutt

Mulți oameni au fost uimiți de cascadoria ciudată, videoclipul acumulând 3,3 milioane de vizionări și peste 53.000 de aprecieri. Utilizatorii TikTok au comentat spunând că bărbatul le-a amintit de o „bufniță” sau de filmul "Exorcist".

Avertismentul medicilor



Dr. Simran Deo a spus pentru LadBible că există „foarte puțini” oameni care pot face acest truc în condiții de siguranță din cauza „articulațiilor hipermobile sau a tulburărilor țesutului conjunctiv” și a avertizat împotriva cascadoriei, deoarece ar putea duce la paralizie sau accident vascular cerebral.

„Coloana cervicală, care este structura osoasă, ar trebui să se poată deplasa până la 90 de grade pe fiecare parte.  Aceasta înseamnă că gâtul tău ar trebui să se întoarcă atât de ideal încât urechea să fie în linie cu umărul de pe fiecare parte. Orice altceva ar putea provoca leziuni semnificative măduvei spinării, precum și a vaselor mari de sânge care furnizează oxigen creierului tău.", a explicat Dr. Simran Deo.

„Bănuiesc că există foarte puține persoane care pot face acest lucru cu adevărat, dar unul dintre motivele pentru care ar putea face acest lucru se datorează articulațiilor hipermobile sau tulburărilor țesutului conjunctiv. Acesta este momentul în care mușchii, ligamentele și tendoanele sunt mai întinse, ceea ce înseamnă că articulațiile se pot îndoi mai mult decât ar putea-o face alte persoane care nu au aceste condiții." a mai spus medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel