Tânărul care a distrus 12 mașini parcate din Brașov, fiul unui cunoscut afacerist
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
Tânărul care a lovit 12 mașini parcate din Brașov, după ce s-ar fi certat cu iubita sa, este fiul unui cunoscut afacerist din România.

Tânărul care a făcut praf 12 mașini în Brașov este fiul celebrului afacerist Sever Mureșan, transmite RealitateaPlus. Potrivit unor surse, fiul omului de afaceri avea o alcoolemie de peste 2 la mie. Anchetatorii așteaptă ca în următoarele zile să vină și rezultatul testului antidrog.

Reamintim că șoferul, un bucureștean de 31 de ani, s-a certat cu iubita. Apoi, nervos și băut, s-a urcat la volan. Pe o stradă din Brașov nu a mai putut să controleze bolidul și a intrat în mai multe mașini parcate. A distrus 12 autoturisme, iar paguba ar fi putut fi și mai mare dacă nu ar fi intervenit proprietarii mașinilor pentru a-l opri. La fața locului au intervenit polițiștii, dar bărbatul a continuat să facă scandal și în ambulanță, în drum spre spital. După această peripeție, el s-a ales cu dosar penal. 

În 2017, fiul omului de afaceri Sever Mureșan a fost protagonistul unui alt episod controversat. El s-a urcat atunci pe o macara din cartierul Militari din Capitală și a amenințat că se sinucide. 

VEZI ȘI: Un șofer a lovit 12 mașini parcate din Brașov, după ce s-a certat cu iubita lui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel