Urmărește emisiunea live
Tânțăreanu: "Erau toți MORȚI". DEZASTRU ecologic lângă București. "Scenariu demn de Cernobîl"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un dezastru ecologic a avut loc lângă București, pe domeniul lui Cristian Țânțăreanu. Iată imaginile șocante și mesajul disperat al oamenilor. 

Complexul rezidențial ridicat de omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a fost invadat de un dezastru ecoologic și tone de pește plutesc pe luciul apei, în apropierea acestuia. Lacul este privat și a fost concesionat cu mulți ani în urmă de mai multe persoane, iar bucata cu peștii morți îi aparține chiar lui Cristian Țânțăreanu.

Nu se știe care este cauza exactă a dezastrului, însă inspectorii de la Direcția Sanitar Veterninară (DSV) au luat probe de apă, pentru a afla dacă peștii au fost otrăviți cu vreo substanță, așa cum se presupune, ori au murit electrocutați de braconieri, care ar fi aruncat în apă fire electrice, sau poate cauza ar putea-o reprezenta chiar deversările din lac, care au sufocat pur și simplu peștii.

"Dimineață, erau toți morți. Peștii s-au sufocat din lipsă de oxigen. Este fitofag chinezesc și e sensibil la treaba asta. N-a plouat din toamnă. Poate că trebuia să fac aeratoare, dar aia era o treabă complicată. Crapul, carasul n-au pățit nimic. Am trimis la incinerat o parte", a declarat Cristian Țânțăreanu, citează playtech.ro.

Imaginile șocante postate în mediul online

"Nu vreau să mai dormim în papuci și șmecherii să-și vadă de treburile lor. Cu toții am avut sau avem impresia că ne-am mutat sau trăim de mai mult timp într-un loc pe care-l credem cumva "mai bun". Vă vine sau nu să credeți, așa arată Lacul Ostratu, ce marginește Paradisul Verde! Traim live un dezastru ecologic și ceea ce urmează este un pericol uriaș pentru locatarii din vecinatate.

Haideți să alăturăm acest scenariu demn de serialul Cernobil la cel cu "insulele de moloz" din ce în ce mai dese de pe câmp, la tonele de deșeuri, pet-uri din petecele de pădure și din șanțuri, la furtul de lemne cu căruța, la fumul care ne intoxică nopțile și iată cum obținem o imagine a unei complicități criminale când indiferența și lipsa de reacție a celor responsabili se împletesc de minune cu ignoranța și confortul fiecăruia dintre noi. Starea noastră de mai bine se datorează percepției de mai bine, realitatea este însă una dezolantă", a postat un internaut pe Faceboook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel