”Țara asta se va USCA”. Revolta lui Radu Tudor: O RUȘINE! O să fim incompatibili
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Radu Tudor / Captură Antena 3
Radu Tudor / Captură Antena 3
Jurnalistul Radu Tudor a transmis un nou semnal de alarmă cu privire la necesitatea dezvoltării infrastructurii din România. 

Realizatorul de la Antena 3 a răbufnit și a spus: ”Cine să gândească aceste lucruri? Că le spun de m-am plictisit, mi s-a uscat gura de 10 ani de zile de când spun: infrastructură, infrastructură, infrastructură. Și n-am găsit încă acei politicieni care să înțeleagă că țara asta se va usca fără o infrastructură modernă, așa cum este în vestul Europei. O să fim incompatibili! Ei merg în continuare și mai sus și noi rămânem, în continuare, aici jos. E o fractură extrem de dureroasă și poporul acesta merită să aibă o soartă mai bună din acest punct de vedere”. 

Jurnalistul Radu Tudor a punctat că avem 5 milioane de români plecați în afara țării, la muncă: ”Merită și ei să se ducă pe autostradă de la Iași până la Madrid sau de la Bacău până la Milano. Măcar atât, pentru că, în fiecare an, românii care muncesc în străinătate au trimis în țară miliarde de euro. Până în momentul de față, peste 50 de miliarde de euro au fost trimise din afară în țară de către românii care muncesc acolo. Și banii aceștia se regăsesc aici, ei au trimis familiilor, au stimulat consumul și au susținut și ei o țară. Atenție, cel mai mare investitor străin din România o reprezintă gruparea de români care a plecat în Occident. E statistic, e de la BNR. Măcar de rușinea acestor oameni, dacă de cei din țară nu vă pasă, să faceți autostrăzi și căi ferate moderne, să nu mai facem 12-14 ore de la Constanța la Timișoara și de la Baia Mare până la Mangalia. Este o rușine. Economia are nevoie ca de aer de infrastructură modernă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel