Târg în Prahova, fără respectarea regulilor. Amenzi date de poliţie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Poliţiştii prahoveni au aplicat, duminică, mai multe amenzi după verificările efectuate la un târg care se desfăşoară în comuna Drăgăneşti şi la care nu sunt respectate măsurile de combatere a răspândirii noului coronavirus.

"În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini din care reiese faptul că într-o zonă din comuna Drăgăneşti, judeţul Prahova, se află mai multe persoane care nu respectă regulile de distanţare socială şi prevederile legale instituite în perioada stării de alertă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova s-a autosesizat, în zonă fiind direcţionate mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi", se arată într-o informare transmisă de IJP Prahova, conform Agerpres. 

Astfel, au fost aplicate patru amenzi de câte 500 de lei unor operatori economici care nu au respectat prevederile Legii 12/1990, iar Primăria Drăgăneşti a fost sancţionată cu avertisment pentru că nu a luat măsuri de limitare a circulaţiei în zonă.

"De asemenea, părinţii copiilor care se aflau în spaţiul de joacă au fost sfătuiţi să părăsească zona şi să respecte măsurile de protecţie pentru limitarea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus", mai precizează sursa citată.

În spaţiul public au apărut, duminică, imagini de la târgul din comuna Drăgăneşti, în care se observă aglomeraţie atât în zona în care se vinde mâncare, cât şi în parc, unde sunt mulţi copii, unii supravegheaţi de adulţi. Persoanele care participă la târg nu poată măşti de protecţie şi nici nu respectă distanţa socială, conform imaginilor respective. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel