Târgul de Turism - Circuite şi croaziere inedite. Vacanțe exotice la reducere
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Circuite inedite în Namibia, Etiopia, Mongolia, Tanzania sau Kenya, cu 30% reducere, dar şi croaziere în Fiordurile Norvegiene, Insulele Canare, Caraibe sau Bahamas pot fi rezervate zilele acestea la Târgul de Turism,  ediţia de primăvară.

Astfel, agenţia de turism J'Info Tours oferă un discount aniversar la toate destinaţiile, întrucât împlineşte 30 de ani de activitate, în timp ce croaziere.net "acoperă" orice destinaţie unde există un curs de apă navigabil.

"Avem circuite în toate destinaţiile din lume. În premieră pe piaţa românească, anul acesta am organizat excursii în Namibia, o excursie chiar foarte interesantă, o recomandăm tuturor celor interesaţi de safari, de experienţe inedite în zonele deşertice, celor care vor să vadă peisaje extraordinare. Altă destinaţie pe care noi am promovat-o începând de anul trecut este Etiopia, o ţară a contrastelor. Zona de nord este zona creştină, cu barajului Nilului, cu defileul Nilului, iar zona de sud este zona tribală, deci două culturi total diferite, două experienţe diferite în aceeaşi ţară", a spus Carmen Pavel, preşedinte J'Info Tours.

Excursia în Namibia presupune o săptămână la destinaţie şi costă 1.650 de euro/persoană cu toate mesele şi toate vizitele incluse, la fel şi taxele de aeroport. În Etiopia, cel care doreşte să ajungă în această destinaţie va trebui să plătească 2.100 de euro, tarif care acoperă excursia de 18 zile, demipensiune şi toate vizitele.

Excursii inedite

Anul acesta, tour-operatorul lansează excursii inedite cum ar fi cele în Insula Paştelui sau Tahiti, "perlele Oceanului Pacific, locuri pe care orice om trebuie să le viziteze măcar o dată în viaţă". "Merită să strângi bani sau să faci un credit pentru astfel de excursii", consideră Carmen Pavel, care menţionează că excursia în Tahiti costă în jur de 3.000 de euro/persoană, iar cea pentru Chile, cu Insula Paştelui - aproximativ 2.500 de euro.

De asemenea, operatorul de turism oferă excursii în Ecuador, unde poate fi vizitată Insula Galapagos. În topul preferinţelor se află circuitele în Egipt, în Israel, cele în Africa de Sud, Tanzania, Kenya, dar şi circuitele în America de Nord.

"Avem şi destinaţii pentru publicul de masă, precum sejururi în Bulgaria, Grecia, cu Thassos, Halkidiki, Paralia, Corfu, dar şi mai jos Santorini, Mikonos, Creta, în Turcia, cu Antalia, Kusadasi, Bodrum, dar pentru chartere în acest an în topul preferinţelor este Hurghada, în Egipt. Este este mai ieftin decât în Antalia, în acelaşi sistem all-inclusive, iar hotelurile sunt mai noi. Sejururile la Hurghada încep de la 300 de euro de persoană, o săptămână cu mic dejun şi transport cu avionul şi transfer. La Hurghada un avantaj este că poţi să mai faci excursii la Cairo sau la piramide şi să îmbini sejurul la mare cu vizite culturale", a mai spus Carmen Pavel - preşedinte J'Info Tours.

Croaziere în destinații exotice

La rândul său, Ioan Băsea, fondatorul croaziere.net, a adus la Târgul de Turism ofertele pentru grupuri proprii organizate în Fiordurile Norvegiene, în capitale baltice, Insulele Canare, dar şi o ofertă bogată şi croaziere individuale în Caraibe, Bahamas, Mediterana, Insulele greceşti, în Emirate.

"Iar lista ar putea continua la nesfârşit. Practic, 'acoperim' orice destinaţie unde există un curs de apă navigabil", a precizat, pentru Agerpres, Ioan Băsea.  În topul celor mai bine vândute destinaţii, anul trecut s-au aflat Mediterana Centrală, Fiordurile norvegiene şi Caraibe, preţul pentru aceste croaziere variind între 980 şi 1.450 de euro/persoană, la care se adaugă costul cu transportul la şi de la îmbarcare.

Potrivit antreprenorului, de la an la an s-a observat o schimbare în preferinţele turiştilor, şi anume au început să crească vânzările pentru destinaţii mai exotice, gen Caraibe, Orient, Asia şi Alaska. Ioan Băsea recunoaşte că au scăzut drastic rezervările pentru Asia, în contextul apariţiei îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, însă "oamenii rezervă cele mai diferite destinaţii". El admite că epidemia de coronavirus va afecta indiscutabil vânzările, precizând că are şi renunţări pentru croaziere care includeau China, rezervări făcute în 2019, întrucât "pe bună dreptate, oamenaii preferă să se protejeze".

Oferte de 1 euro

Cu oferte speciale la Târgul de Turism vine şi agenţia de turism Hello Holidays, care promite, printre altele, oferte în Grecia de la 1 euro/persoană/noapte, reduceri de până la 50% la taxele de aeroport plus reduceri de până la 50% la cazarea în Antalya şi Marmaris. Pentru vacanţele pe litoralul din Bulgaria, agenţia oferă discounturi de până la 30% la cazare şi tarif unic la transport (de 25 de euro) doar pe perioada târgului.

De asemenea, agenţia oferă vacanţe de Paşte în Grecia, la preţuri ce pornesc de la 179 de euro, în Turcia - Kusadasi sau Bodrum, de la 349 de euro, dar şi circuite cu reduceri de până la 15% pe perioada târgului. De asemenea, cei care îşi rezervă vacanţa în perioada Târgului de Turism vor primi bonus o excursie de o zi în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel