Tăriceanu, anunț: Partidul nu va avea listă la alegerile parlamentare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Călin Popescu Tăriceanu a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

"Astăzi am depus listele pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020. Este clar că, indiferent de câți români se vor îmbolnăvi sau vor deceda, Iohannis și Orban nu vor da înapoi pentru că ei știu că în fiecare zi pierd puncte ca urmare a haosului din sănătate, educație și economie! Așa că, de astăzi, am pornit motoarele pentru a-i convinge pe români că se poate guverna și fără haos, că putem reveni la normalitate și chiar putem să mergem înainte.

Ca urmare a procesului de fuziune dintre ALDE și PRO România, susținătorii noștri ne vor regăsi pe listele PRO România. ALDE nu va avea listă la alegerile parlamentare, dar cei mai mulți dintre liderii locali sau centrali ai ALDE vor fi pe listele PRO România.

Împreună cu PRO România, împreună cu Victor Ponta, vom fi mai puternici și vom putea să apărăm drepturile și libertățile românilor, ne vom putea opune politicilor de austeritate pe care Iohannis și Orban le pregătesc, vom putea veni cu soluții care să nu implice tăieri de salarii și de pensii și nici concedieri masive! Pentru că asta ne pregătesc PNL-USR dacă vor câștiga alegerile! De astăzi suntem toți PRO România Social Liberal!", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel